/* */

Dobrodošli u Pansion Porta Medjugorje

Otkrijte udobne i pristupačne sobe za iznajmljivanje u Međugorju, povoljno smještene u blizini crkve. Doživite miran odmor u našem pansionu, najboljem pansionu u Međugorju, koji nudi smještaj za vaše vjersko utočište po povoljnoj cijeni. Rezervirajte svoj smještaj za odmor već danas!

Google Recenzije

4.8

★★★★★ (56 recenzija)

Pansion Porta je ocjenjen ocjenom 4.8 baziranoj na 56 recenzija.

Carrying the Light of Faith Forward

Iznajmljujem sobe u Međugorju

Otkrijte udobne i pristupačne sobe za iznajmljivanje u Međugorju, povoljno smještene u blizini crkve. Doživite miran odmor u našem pansionu, najboljem pansionu u Međugorju, koji nudi smještaj za vaše vjersko utočište po povoljnoj cijeni. Rezervirajte svoj smještaj za odmor već danas!

4 Jednokrevente sobe
17 Dvokrevetnih soba
4 Trokrevetne sobe
9 Soba sa bračnim krevetom

Pansion Porta: Vaša oaza mira u Međugorju

Pansion “Porta” je od prvih dana prvih ukazanja posvećen isključivo vjerskom turizmu. Smješteni u neposrednoj blizini crkve, udaljeni oko 800 metara (10 minuta hoda), nastojali smo ovu 30-godišnju hodočasničku tradiciju zadržati u obitelji kako bismo se svim srcem mogli posvetiti svakom našem gostu.

Sadržaji pansiona Porta

Istražite pogodnosti Pansiona Porta Međugorje za udoban i ugodan boravak.

Dostupno WiFi Konekcija
Dostupan Parking
U objektu Restoran i Café
Prihvatljivo Kartično plaćanje

Jednokrevetne sobe u Međugorju

Otkrijte udobne i pristupačne jednokrevetne sobe u Međugorju za miran odmor. Doživite udoban smještaj u pansionu Porta, na povoljnoj lokaciji u blizini crkve. Rezervirajte svoju jednokrevetnu sobu danas!

  Dvokrevetne sobe u Međugorju

  Otkrijte udobne i pristupačne dvokrevetne sobe u Međugorju za miran odmor. Doživite udoban smještaj u pansionu Porta, na povoljnoj lokaciji u blizini crkve. Rezervirajte svoju dvokrevetnu sobu već danas!

   Trosobni smještaj u Međugorju

   Istražite naše udobne i prostrane trokrevetne sobe u Međugorju, idealne za obitelji ili grupe. Uživajte u mirnom boravku u pansionu Porta, na povoljnoj lokaciji u blizini crkve. Rezervirajte svoju trokrevetnu sobu sada za nezaboravno iskustvo!

    Udobnost francuskog kreveta: Vaš idealan boravak u Međugorju

    Otkrijte udobne i pristupačne sobe s francuskim ležajem u Međugorju za miran odmor. Doživite udoban smještaj u pansionu Porta, na povoljnoj lokaciji u blizini crkve. Rezervirajte svoju sobu s francuskim ležajem još danas!

     Pružamo topao i udoban smještaj za vaše hodočašće

     Bit će nam veliko zadovoljstvo ako se odlučite za boravak u našem pansionu, a mi ćemo se potruditi da se kod nas iu svetištu Kraljice mira u Međugorju osjećate ugodno.

     Međugorje: sveta destinacija vjerskog turizma

     Međugorje je poznato po svojim vjerskim objektima i duhovnoj baštini. Uz naš udoban i pristupačan smještaj, imate priliku istražiti ova sveta mjesta i doživjeti duboku duhovnu povezanost.

     Udobnost, prijateljska atmosfera i noćenje s doručkom

     Naš pansion nudi udobne i pristupačne sobe, kao i prijateljsku atmosferu u kojoj ćete se osjećati kao kod kuće. Uživajte u ukusnom doručku prije nego što krenete u istraživanje Međugorja i njegovih svetih mjesta.