/* */

Üdvözöljük a Pansion Porta Medjugorje-ban

Fedezze fel a kényelmes és megfizethető bérelhető szobákat Medjugorjéban, kényelmesen a templom közelében. Élvezze a nyugodt nyaralást vendégházunkban, Medjugorje legjobb panziójában, amely olcsó szállást kínál vallási elvonulásához. Foglalja le nyaralási szállását még ma!

Google Vélemények

4.8

★★★★★ (56 vélemény)

A Pansion Porta besorolása: 4,8 56 értékelés alapján.

Carrying the Light of Faith Forward

Kiadó szobák Medjugorjében

Fedezze fel a kényelmes és megfizethető bérelhető szobákat Medjugorjéban, kényelmesen a templom közelében. Élvezze a nyugodt nyaralást vendégházunkban, Medjugorje legjobb panziójában, amely olcsó szállást kínál vallási elvonulásához. Foglalja le nyaralási szállását még ma!

4 Egyágyas szobák
17 Kétágyas szobák
4 Háromágyas szobák
9 Kétágyas szobák

Pansion Porta: A nyugalom oázisa Medjugorjében

Az első jelenések kezdete óta a „Porta” Pansion kizárólag a vallási turizmusnak szentelte magát. A templom közelében, mintegy 800 méterre (10 perc séta) található, arra törekedtünk, hogy ezt a 30 éves zarándoklati hagyományt a családon belül is megtartsuk, hogy teljes szívvel tudjunk minden vendégünknek szentelni magunkat.

Pansion Porta felszereltsége

Fedezze fel a Pansion Porta Medjugorje szolgáltatásait a kényelmes és élvezetes tartózkodás érdekében.

Elérhető WiFi kapcsolat
Elérhető Parkolás
Helyben Étterem és kávézó
Elfogadott Kártyás fizetés

Egyágyas szobák Medjugorjében

Fedezze fel a kényelmes és megfizethető egyágyas szobákat Medjugorjében egy nyugodt nyaraláshoz. Tapasztalja meg a kényelmes szállást a Pansion Portában, amely kényelmes helyen, a templom közelében található. Foglalja le egyágyas szobáját még ma!

  Kétágyas szobák Medjugorjében

  Fedezze fel a kényelmes és megfizethető kétágyas szobákat Medjugorjében egy nyugodt nyaraláshoz. Tapasztalja meg a kényelmes szállást a Pansion Portában, amely kényelmes helyen, a templom közelében található. Foglalja le kétágyas szobáját még ma!

   Három hálószobás szállás Medjugorjében

   Fedezze fel kényelmes és tágas háromágyas szobáinkat Medjugorje városában, mely ideális családok vagy csoportok számára. Élvezze a békés tartózkodást a Pansion Portában, amely kényelmes helyen, a templom közelében található. Foglalja le háromágyas szobáját most egy felejthetetlen élményért!

    Kényelmes franciaágy: ideális tartózkodása Medjugorjében

    Fedezze fel a kényelmes és megfizethető franciaágyas szobákat Medjugorjében egy nyugodt nyaraláshoz. Tapasztalja meg a kényelmes szállást a Pansion Portában, amely kényelmes helyen, a templom közelében található. Foglalja le szobáját franciaággyal még ma!

     Meleg és kényelmes szállást biztosítunk zarándokútjához

     Nagy örömünkre szolgálna, ha panziónkban szállna meg, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezze magát nálunk és a Béke Királynőjének szentélyében Medjugorjeban.

     Medjugorje: A vallási turizmus szent úti célja

     Medjugorje vallási helyszíneiről és szellemi örökségéről híres. Kényelmes és megfizethető szállásunk mellett lehetősége nyílik arra, hogy felfedezze ezeket a szent helyeket, és megtapasztalja a mély spirituális kapcsolatot.

     Kényelem, barátságos légkör és szállás és reggeli

     Panziónk kényelmes és megfizethető szobákat, valamint barátságos légkört kínál, hogy otthon érezze magát. Élvezze a finom reggelit, mielőtt elindulna felfedezni Medjugorjét és szent helyeit.